Dit zeggen anderen over ons

Onze schoonbroer Wil ( wonininginrichter) Wolters zag bij zijn klanten de kwaliteit van het schilderwerk van Edie Ubags. Meteen bij ons thuis gevraagd. Latexxen en paneeldeuren schilderen. Perfect afgewerkt. Zeer prettig gewerkt. Een aanrader als je voor kwaliteit gaat!
Wij zijn ooit via de interieurbouwer met Edie in contact gekomen. Hij moest voor de interieurbouwer bij ons iets bijwerken aan het plafond . Een jaar later moest onze hele beneden verdieping opnieuw met latex worden overgeschilderd en de boven verdieping ook die wij toen ook verbouwd hadden. Onze eerste ingeving was toen meteen Edie geven we die opdracht. Daarna heeft hij voor ons nog wat kleinere opdrachten gedaan en wederom na volledige tevredenheid van ons beiden. Dit jaar was het de beurt aan het buitenwerk en de trap naar de bovenverdieping en zolder. Wij zijn weer zeer tevreden met het resultaat. Edie is zeer kundig komt betrouwbaar en komt zijn afspraken na. Edie denkt met je mee en er is een goede communicatie. Ook zijn partner Søren is zeer deskundig. Edie hebben wij de huissleutel gegeven en als wij 's avonds thuis kwamen zagen we het resultaat. Ook nu weer zijn we ontzettend tevreden met het resultaat. Wij zullen Edie en Søren bij familie kennissen en vrienden zeker aanbevelen.
Professional met een hart voor het vak en zijn klanten. Onze nieuwe keuken heeft een extra cachet dankzij het kleuradvies en de afwerking van Dhr. Ubags. Hij adviseerde een donkerrode kleur op een wand terwijl de andere wanden een warme witte kleur kregen. Schitterend resultaat en perfecte service ook na afwerking. Bij een volgend schilderproject zou ik Edie Ubags zeker aanraden.
Edie en zijn partner zijn nu al een heel aantal keren bij ons geweest. Eerst voor schilderwerk buiten . Nu begin december voor groot werk binnen. Het is prachtig geworden! Niet alleen wordt er zeer secuur gewerkt, maar je krijgt ook goede adviezen. Rommel wordt onmiddellijk opgeruimd en vanaf binnenkomst tot vertrek wordt gezongen, gefloten of vrolijk verteld. Super team en zeer betrouwbaar. Tot de volgende keer!
Meerdere keren hebben Edie Ubags en zijn collega in en om het huis zowel binnen als buiten geschilderd. Hij heeft een goed gevoel voor kleur en sfeer, en heeft bij ons een idee van hem uitgewerkt, waar wij in eerste instantie sceptisch tegen over stonden. Dit heeft hij goed geadviseerd, het gaf meteen een ander gezicht op de „ open keuken” . Het versterkt de harmonie in de woonkamer. Wij zijn er blij mee. Schilderen brengt rommel met zich mee, daar hebben we weinig van gemerkt; ze werken secuur, pakken alles aan. Dat ongemak is snel vergeten met een nieuwe en frisse look in je huis.
Edie heeft bij ons de woonkamer en gang en nog meer geschilderd. Diverse kleuren. Wij zijn erg tevreden op de manier waarop Edie te werk gaat. Hij is te vertrouwen (hij had een huissleutel) en houdt zich aan z'n afspraken. Communicatie verliep ook heel goed, vandaar dat we Edie van harte aanbevelen EN weer inhuren; nu voor een zakelijke klus.
Ze staan garant voor een hoge mate van vakbekwaamheid en kwaliteit in hun werk. Ik zou ze voor een volgende klus zo weer inhuren!